MR. Wolf Slots Casino – 1 dodatni spin na multiplikaciji kotača (0,1 £/svaki)

Minimalni depozit 10 £
Bonus možete dobiti dovoljno BRZO
BESPLATNO SPIN 1 spin na multiplikaciji kotača, 0,1 £ za spin (Ukupna vrijednost: 0,1 £)

Minimalni depozit: £ 10

  • Morate položiti najmanje 10 funti da biste mogli primiti ovaj bonus.

Bonus možete primiti dovoljno brzo

  • Na temelju iskustva naših testera i drugih igrača koji su zatražili ovaj bonus, postupak za dobivanje relativno je brz.

Besplatno spin: 1 spin na multiplikaciji kotača, 0,1 £ za spin (ukupna vrijednost: 0,1 £)

  • Ovaj se bonus sastoji od 1 slobodnog spina koji se može koristiti u multiplikaciji kotača. Besplatni spin dodaje 0,1 £ vrijednošću ovog bonusa.

Uvjeti i odredbe

    Samo novi igrači18+Uvjeti za primjenu: Igra odgovorno, pokrenuo sam kotač multiplikatora na vašem 1., drugom i 3. depozitu ikad od 10 £ ili više ako nije dostupna druga ponuda koja će se zatražiti u vašem poštanskom sandučiću na licu mjesta, maksimalni bonus £ 2 £ 2.000 za depozit.Svaki kotač multiplikatora pružit će vam priliku da osvojite 10 puta više od iznosa koji depoziti u bonus fondovima “iznos bonusa osvojenog + bilo koji preostali zahtjev za klađenje prije nego što se prikupljanje mora kladiti 65 puta pri maksimalnoj prikupljanju bonusa Je li ekvivalent životnim depozitima do 250 £solo, upotrijebljeni bonus kredit doprinosi postizanju maksimalnog bonusa WRVINCITA od £/8 USD za 10 besplatnih krugova akreditiranih kako bi zatražio bonus nakon što su deponirali kroz opciju “brzog depozita”, igrači moraju kontaktirati Fondovi bonus za ekipu s klijentima bit će uklonjen ako je posljednji pristup igrača veći od 7 dana

Odgovori