Novi internetski slotovi Casino – 1 dodatni spin na mega kolutu (0,1 €/svaki)

Minimalni depozit 10 £
Bonus možete dobiti dovoljno BRZO, Rok za bonus 7 dana
BESPLATNO SPIN 1 spin na mega kolutu, 0,1 € za spin (Ukupna vrijednost: 0,1 €)

Minimalni depozit: £ 10

  • Morate položiti najmanje 10 funti da biste mogli primiti ovaj bonus.

Bonus možete brzo primiti, bonus isteka: 7 dana

  • Na temelju iskustva naših testera i drugih igrača koji su zatražili ovaj bonus, postupak za dobivanje relativno je brz.
  • Bonus istječe 7 dana nakon što je zaslužan. Ako se nisu postigli zahtjevi za epizodu, preostali iznos bonusa bit će zaključen s računa.

Besplatno spin: 1 spin na mega kolutu, 0,1 eura za spin (ukupna vrijednost: 0,1 €)

  • Ovaj se bonus sastoji od 1 besplatnog spina koji se može koristiti u mega kolutu. Slobodni spin dodaje 0,1 eura vrijednosti ovog bonusa.

Uvjeti i odredbe

    18+, www.begambleware.orguljeSamo novi igrači primjenjuju kompletne uvjete osvajanja fantastičnih nagrada, uključujući vaučere Amazon i do 500 besplatnih krugova na pahuljastim favoritaciji massimo bonus ekvivalentnog životnog depozitima do 250 £ zaklade, izračunava se kao bonus iznos Vinto x 65 + iznos depozita x 65 + Bilo koji preostali zahtjev za klađenje, bonus fondovi bit će uklonjeni ako je posljednji pristup igrača veći od 7 dana Fasolo, upotrijebljeni bonus kredit doprinosi postizanju WRPERS -a zatraži bonus nakon odlaganja kroz opciju “Brzi depozit”, igrači moraju Obratite se timu za korisničku podršku

Odgovori