05.09.2014

Javni poziv namijenjen start-up poduzećima i inovativnim projektima

Poštovani poduzetnici i promicatelji poduzetništva,

Zadovoljstvo mi je obavijestiti Vas da je objavljen Javni poziv namijenjen start-up poduzećima i inovativnim projektima.

COINVEST je regionalna platforma za povezivanje visoko-tehnoloških start-up poduzeća i investitora. Platforma je dio PACINNO projekta za akademsku suradnju u inovacijama, financiranog sredstvima europskog IPA Fonda Jadranske prekogranične suradnje.  

Tijekom listopada i studenog 2014. COINVEST organizira “Start-up Investment Readiness Training” za inovativne projekte na području 8 zemalja Jadranske regije*: Albanije, Bosne i Hercegovine, Crne Gore, Grčke, Hrvatske, Italije, Slovenije i Srbije. Odabrani projekti ostvarit će pravo na besplatnu intenzivnu edukaciju u području stvaranja i razvoja poslovnog modela i “pitchinga” te će predstaviti svoje ideje na nacionalnim demo danima u studenom 2014.

Pozivamo inovativne start-upove i projekte da se prijave te iskoriste mogućnost da svoje ideje te svoja poduzeća prezentiraju na Regionalnoj investicijskoj konferenciji koja će se održati u rujnu 2015. u Krfu, u Grčkoj.

Za sve dodatne informacije o prijavi, kliknite na poveznicu: http://www.coinvest.si/site/project-application ili pogledajte detaljni Javni poziv na stranicama PACINNO projekta: http://www.pacinno.eu/?p=965

U prilogu ćete pronaći i letak s više informacija.

Rok za prijavu je 30. rujna 2014.

Kontakt osoba za Hrvatsku: Tihana Tršan, Sveučilište u Rijeci Medicinski fakultet, e-mail: tihana.trsan@medri.uniri.hr.

 

*Poduzeća koja se prijavljuju moraju biti registrirana u području Dubrovačko-neretvanske, Istarske, Ličko-senjske, Primorsko-goranske, Šibensko-kninske, Splitsko-dalmatinske, Zadarske te Karlovačke županije, a zainteresirane fizičke osobe s poslovnim idejama mogu biti s područja cijele Republike Hrvatske, ali s potencijalom provedbe u Jadranskoj regiji.