23.09.2021

Održana online konferencija (joint event) projekata WATERCARE, ADSWIM, ASTERIS i ECOMAP

23.09.2021. održana je online konferencija (joint event) projekata WATERCARE, ADSWIM, ASTERIS i ECOMAP na kojoj su talijanski i hrvatski partneri izvijestili o glavnim ciljevima i rezultatima svojih projekata. Istarsko veleučilište-Centar METRIS sudjelovalo je na konferenciji s prezentacijom na temu Uzorkovanja hrvatskih pilot lokacija. VELIKO HVALA svim panelistima koji su su osmislili ovaj događaj i koji su sa svima nama danas ovdje podijelili aktivnosti i ciljeve svojih projekata. Svima Vam želimo sreću u budućim poslovnim poduhvatima.
Ovakvi su projekti vrlo važni i nadamo se da ćemo svi zajedno raditi na više njih kako bismo stvorili što više dobrih učinaka na okoliš i na našu ostavštinu budućim generacijama. Bilo da se radi o plavim inovacijama, ekološkoj i kulturnoj baštini, sigurnosti i otpornosti ili pomorskom prometu - svaka PRIORITETNA OS u prekograničnoj suradnji Italije i Hrvatske vrlo je važna, a njezina projektna ostavština vrlo je korisna.
Naravno, htjeli bismo zahvaliti svim sudionicima koji su danas ušli na ovu Zoom konferenciju i poslušali što imamo za reći te su pridruživanjem konferenciji zapravo potaknuli sve da nastave s dobrim radom i stvore više dobrih primjera poslovanja u očuvanju morskog eko-sustava čineći ga održivim za nas i buduće generacije.