20.07.2020

POZIVNICA na virtualni Dan 3D tehnologije u Istarskoj županiji

Poštovani,

Pozivamo Vas na virtualni Dan 3D tehnologije u Istarskoj županiji koji će održati u  četvrtak, 30. srpnja 2020. od 09.30 do 14.00. Događanje počinje uvodnim predavanjima stručnjaka iz područja 3D tehnologija te predstavljanjem Priručnika za izvođenje praktičnih radionica na 3D pisaču koji je izrađen u sklopu provedbe projekta „3D FOR VET-Strateška partnerstva za razvoj 3D kompetencija“. Nakon uvodnog dijela uslijedit će predstavljanje iskustva korisnika u provedbi ERASMUS+ programa te ostalih realiziranih rezultata i aktivnosti u sklopu projekta 3D FOR VET. 

Prijave je moguće izvršiti putem obrasca dostupnog na sljedećoj poveznici:
https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSdpY8b2f4JjTXfokD01Ts-dXGVAHOoBg4adzn6BNUw94D5HpQ/viewform

Događanje putem Facebook stranice i YouTube kanala projekta 3D FOR VET mogu pratiti svi zainteresirani sudionici, dok će sudionici prijavljeni putem prijavnog obrasca po završetku dobiti potvrdu o sudjelovanju te Priručnik za izvođenje praktičnih radionica na 3D printeru za učenike.

Malo o samom projektu:
Projekt „3D FOR VET-Strateška partnerstva za razvoj 3D kompetencija“ financiran je u sklopu programa ERASMUS +, Ključna aktivnost 2. Suradnja za inovacije i razmjenu dobrih praksi, a traje od rujna 2017. do kolovoza 2020. godine.
Projektom se učenicima tehničkih strukovnih škola teži osigurati bolji položaj na tržištu rada uvođenjem 3D tehnologije u njihovo formalno obrazovanje, primjenom njihovog znanja u praksi i radom s vršnjacima iz drugih zemalja EU. Projekt okuplja partnere iz Hrvatske, Litve, Austrije i Poljske. Iz Hrvatske u provedbi sudjeluju Javna ustanova Regionalni koordinator Istarske županije za europske programe i fondove (vodeći partner), Ustanova Centar za istraživanje materijala Istarske županije METRIS i Tehnička škola Pula. Ukupni proračun projekta iznosi 250.585,00 EUR.

Zahvaljujemo na Vašem sudjelovanju i dobrodošli!

Pozivnica
Program