03.10.2014

Subvencionirani najam ureda u Tehnološkom inkubatoru

U sklopu Tehnološkog inkubatora Istarske razvojne agencija (IDA) d.o.o., koji djeluje na adresi Zagrebačka 30, trenutno je moguć najam dva ureda – površine 13,05  i 24,43 m2.

Inkubator je zamišljen kao konkretan oblik potpore mladim poduzetnicima, poduzetnicima početnicima te inovativnim startupima. Njima su na raspolaganju uređeni i opremljeni uredski prostori uz subvencioniranu cijenu najma. Sam prostor sastoji se od 10 modularnih ureda koji se mogu prilagođavati potrebama korisnika, a na raspolaganju su i dvorana za sastanke i prezentacije te informatička učionica. Zakupnina za poslovne prostore usklađena je s tržišnom cijenom, a subvencionirane cijene najma ovise o stupnju  razvoja startupa te vremenu provedenom u inkubatoru.

U inkubatoru ima mjesta za još dvije tvrtke, a svi zainteresirani mogu se javiti voditeljici Tehnološkog inkubatora, Sanji Kantaruti, na e-mail adresu sanja.kantaruti@ida.hr ili brojeve telefona 052 388 110 i 099 2123584. Dodatne informacije dostupne su i putem web stranice www.tehnoloski-inkubator.com.