04.02.2014

Završena edukacija "Extraodinary Education - Poduzetničko obrazovanje u Istri"

U subotu 01. veljače 2014. završena je petodnevna edukacija "Extraodinary Education - Poduzetničko obrazovanje u Istri", prva u nizu u sklopu navedenog pilot projekta.

Naime, uspješna poduzetnica i svjetski poznata predavačica Madi Sharma, od 28.01.2014. do 01.02.2014., u prostorima IDA-inog Tehnološkog inkubatora održala je edukaciju na temu poticanja poduzetništva u Istri. Edukaciju je polazilo 20 srednjoškolki i srednjoškolaca, 18 studentica i studenata te 23 nezaposlene žene. Rad Madi Sharma i njenih suradnica Martine Ferk i Eli Daphi, bio je usmjeren na razvoj kreativnosti, poduzetničkog duha i otvorenosti u društvu te ohrabrivanje svakog pojedinog polaznika da otkrije "pravi posao za sebe". Cilj edukacije bio je u zabavnom okruženju stvoriti "ja to mogu" stav pomažući pojedincima da postanu samopouzdaniji, komunikativniji i spremniji za globalne izazove, istovremeno prepoznavajući i koristeći dostupne im prilike.

Zadnjeg dana edukacije radionici su među ostalim prisustvovali i zamjenica župana Viviana Benussi te pulski gradonačelnik Boris Miletić.