Swankky bingo casino – 1 dodatni spin na mega kotaču (0,1 £/svaki)

Minimalni depozit 10 £
Bonus možete dobiti dovoljno BRZO
BESPLATNO SPIN 1 spin na mega kotaču, 0,1 £ za spin (Ukupna vrijednost: 0,1 £)

Minimalni depozit: £ 10

  • Morate položiti najmanje 10 funti da biste mogli primiti ovaj bonus.

Bonus možete primiti dovoljno brzo

  • Na temelju iskustva naših testera i drugih igrača koji su zatražili ovaj bonus, postupak za dobivanje relativno je brz.

Besplatno spin: 1 spin na mega kotaču, 0,1 £ za spin (ukupna vrijednost: 0,1 £)

  • Ovaj se bonus sastoji od 1 slobodnog spina koji se može koristiti u mega kotaču. Besplatni spin dodaje 0,1 £ vrijednošću ovog bonusa.

Uvjeti i odredbe

    18+, www.begambleware.orgulje#Anno Dominisolo Novi igrači Primjenjuju uvjeti: Igrao je odgovornosti za osvajanje fantastičnih nagrada, uključujući dobar Amazon i do 500 besplatnih okretaja na Fluffy FavorityDopope Prvi depozit, igrači mogu zatražiti besplatan obilazak mega kotača na svakih 20 £ ili više depozita depozita Iznos bonusa Win + bilo koji preostali zahtjev za klađenje prije nego što se naplata mora kladiti 65 puta, maksimalno prikupljanje bonusa jednaka je životnim depozitima do 250 funti za zatraživanje bonusa nakon što su deponirali opciju “Brzi depozit”, I Igrači Mora se obratiti timu za pomoć klijentskom institutu. Bonus fondovi bit će uklonjeni ako je posljednji pristup igrača veći od 7 dana Fasolo, upotrijebljeni bonus kredit doprinosi postizanju WR

Odgovori