Dobrodošli u CentarMetris.hr. Ovi uvjeti opisuju pravila i propise za korištenje web stranice Centra Metris koja se nalazi na https://centarmetris.hr.

Pristupom ovoj web stranici prihvaćate ove uvjete i odredbe u cijelosti. Nemojte nastaviti koristiti Centar Metris ako se ne slažete sa svim uvjetima navedenim na ovoj stranici.

Licenca za korištenje web stranice

Možete pregledavati, preuzimati samo u svrhe predmemoriranja i ispisivati stranice s web stranice za vlastitu osobnu upotrebu, podložno ograničenjima navedenim u nastavku i drugdje u ovim odredbama i uvjetima.

Prihvatljivo korištenje

Ne smijete koristiti ovu web stranicu na bilo koji način koji uzrokuje, ili može uzrokovati, štetu na web stranici ili narušava dostupnost ili pristupačnost Centra Metris ili na bilo koji način koji je nezakonit, nezakonit, prijevaran ili štetan.

Ograničeni pristup

Pristup određenim područjima ove web stranice je ograničen. Centar Metris zadržava pravo ograničiti pristup drugim dijelovima ove web stranice, ili cijeloj ovoj web stranici, prema nahođenju Centra Metris.

Korisnički sadržaj

U ovim uvjetima i odredbama, “vaš korisnički sadržaj” znači materijal (uključujući bez ograničenja tekst, slike, audio materijal, video materijal i audio-vizualni materijal) koji pošaljete na ovu web stranicu. Centru Metris dajete svjetsku, neopozivu, neekskluzivnu, besplatnu licencu za korištenje, reprodukciju, prilagodbu, objavljivanje, prevođenje i distribuciju vašeg korisničkog sadržaja u bilo kojem postojećem ili budućem mediju.

Bez jamstava

Ova web stranica dostupna je “kakva jest” bez ikakvih izjava ili jamstava, izričitih ili podrazumijevanih. Centar Metris ne daje nikakva zastupanja niti jamstva u vezi s ovom web stranicom ili informacijama i materijalima koji se nalaze na ovoj web stranici.
Ograničenja odgovornosti: Centar Metris neće biti odgovoran prema vama (bilo prema zakonu o kontaktima, zakonu o deliktima ili na neki drugi način) u vezi sa sadržajem, korištenjem ili na drugi način u vezi s ovim web mjestom.

Pravo i nadležnost

Ovi uvjeti i odredbe bit će uređeni i tumačeni u skladu sa zakonima Hrvatske, a svi sporovi koji se odnose na ove odredbe i uvjete bit će podložni isključivoj nadležnosti sudova u Hrvatskoj.